De fractie Islam Democraten kreeg naar aanleiding van schriftelijke vragen over de ‘Vergeten Driehoek’ de volgende reactie binnen van een Hagenaar:

Haat is niet alleen binnen de hindoe groepering, maar over de gehele Nederlandse gemeenschap. EN TERECHT!!! Jullie hebben zelf geen enkel respect voor andere geloven en culturen en dan verwachten jullie dat van derest?! Jullie zijn een stel ziele poten en barbaren! Jullie kunnen alleen jullie stem laten horen wanneer het in JULLIE nadeel is. Een tijd geleden werden de hindoe tempels en de bezoekers daarvan bekogeld met stenen en werder lastig gevalen door jullie zogenaamde moslim broeders! Waar waren jullie toen om jullie bek open te trekken? Laat staan nu er ook problemen zijn in de schilders wijk door de ortodoxe varianten van jullie. Het is jullie eigen schuld dat jullie gehaat worden! Jullie passen je nooit en nergens aan en helaas doen jullie er ook niks aan om jullie jongeren aan te sturen om eens iets goeds te doen voor de maatschapij ipv homo haat criminaliteit enz enz kortom jullie janken alleen wanneer het in jullie nadeel is!!! En ja ik ben een hindoe !!!!

De bovenstaande reactie bewijst maar weer dat onze schriftelijke vragen gegrond waren. De gemeente Den Haag moet inzetten om de haat jegens moslims, binnen o.a. een deel van de hindoestaanse gemeenschap, tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *