Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Volg ons!

Fractie

fractievoorzitter: Hasan Kucuk

Mijn naam is Hasan Kucuk, 33 jaar oud en geboren en getogen in Den Haag. Na mijn studie Bestuurskunde aan de Haagse Hogeschool ben ik in 2006 als beleidsmedewerker gaan werken voor de fractie Islam Democraten. Ik ben sinds 2010 raadslid en fractievoorzitter van de Islam Democraten. Ik vind het belangrijk dat burgers hun weg weten te vinden naar de politiek en de gemeente. Omdat dit niet iedereen altijd lukt bezoek ik dagelijks organisaties en plekken waar mensen samenkomen. Zodoende help ik jaarlijks honderden mensen met het vinden van de weg naar de juiste afdeling of persoon.

Islam Democraten is voor mij vooral laagdrempelig en vrij van vooroordelen en gevestigde belangen. Iedereen die op weg geholpen moet worden kan bij de Islam Democraten terecht. Geen valse beloftes of goedkoop populisme maar concrete en oprechte dienstbaarheid.

raadslid: Tahsin Çetinkaya

Mijn naam is Tahsin Çetinkaya, 43 jaar oud, geboren in Turkije maar getogen in de Schilderswijk en Transvaal. Na mijn studies economie en bestuurskunde heb ik 20 jaar lang als ambtenaar gewerkt. Eerst bij het rijk en daarna bij de gemeente Den Haag, met een tussenperiode van 6 jaar als ondernemer. Ik ben al 20 jaar actief als vrijwilliger, de laatste 6 jaar als voorzitter van de Turks Islamitische Culturele Stichting.

Als maatschappelijk actieve burger ben ik altijd op zoek geweest naar een partij waar ik mij het beste thuis voel en mijn mening daadwerkelijk kwijt kan. Islam Democraten is voor mij een open en multiculturele partij. Ik wil mij de komende tijd inzetten voor alle Hagenaars op het gebied van welzijn, leefbaarheid en jongeren.

 

vice-raadslid: Ahmed el Hadioui

Ik ben Ahmed el Hadioui, 39 jaar oud, en opgegroeid in de wijk Transvaal en hier al jaren lang maatschappelijk actief. Ik heb mij de laatste jaren voornamelijk ingezet op het tegengaan van jongerenproblematiek. Als vader van 3 jonge kinderen vind ik het heel erg belangrijk dat mijn kinderen straks volwaardig mee kunnen doen. Onderwijs en werkgelegenheid zijn voor mij zaken waar nog veel aan moet gebeuren. Dit zijn belangrijke uitdagingen, zeker nu de werkloosheid onder jongeren zo hoog is.

Ik heb gekozen voor Islam Democraten omdat het een partij is met mensen die daadwerkelijk opgegroeid zijn in de kwetsbare wijken. Zij zijn niet alleen op de hoogte van de problemen maar ook van de krachten van mensen en zelforganisaties. Aan deze eerlijke en realistische manier van politiek wil ik graag bijdragen.